JADA events

Menu

Exclusief 4-gangen *diner


Sterrenchef Olivier de Vinck stelde speciaal voor de gelegenheid een 4-gangen diner samen.

All-in Menu


Aperitief met Champagne en 3 amuses

4-gangen Diner met dessert + mignardises


Inclusief: alle dranken, waters, aangepaste wijnen, koffie en thee (4 uren) + ca. 3 uren varen door de Antwerpse Haven.

Exclusief: sterke dranken (deze zijn wel beschikbaar)


Hier vind je alle praktische details.


PRIJS

€ 179 (incl BTW) pp

Sterrendiner op het Water - chef Olivier de Vinck (Kommilfoo*)

Olivier de Vinck


17 jaar geleden opende Olivier restaurant Kommilfoo op het Antwerpse Zuid. Het groeide uit tot een vaste waarde in de Antwerpse culinaire wereld. Als beloning voor zijn werk kreeg Olivier in 2011 zijn eerste Michelinster. In de Gault & Millau 2015 is Olivier beloond met een 16/20.


Zijn keuken serveert seizoensgebonden Frans-Belgische gerechten.


In 2004 behaalde hij de zilveren medaille in de gerenommeerde Prosper Montagné wedstrijd. In 2005 won hij goud in deze wedstrijd en werd hij eerste Kok van België. In 2011 werd Olivier de Vinck en zijn restaurant bedacht met de titel “Asperge-restaurant Benelux- Culinaire Saisonnier“.


De mix van ervaringen resulteerde in een eigen kookstijl waarbij Olivier subtiel balanceert tussen traditie en trend.

Dineren met Beleving


Check al onze concepten op www.DinerenmetBeleving.be

Copyright © Alle rechten voorbehouden