JADA events

Blue Rhapsody

Sterrendiner op het Water - Blue Rhapsody

Het Schip


Een once in a lifetime moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat we speciaal en uitsluitend voor evenementiële doeleinden lieten bouwen.


Het schip – 85 meter lang en 11,45 meter breed, is groots, modern, luxueus en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen.


Varend Pop Up Restaurant


Normaal gezien ontvangt Blue Rhapsody comfortabel 600 gasten, maar nu laten we maar maximaal 200 gasten toe per dag - volledig Corona-proof met voldoende afstand tussen de tafels en verdeeld over 2 dekken.


Het wordt dus een exclusieve beleving, waarmee je bovendien een aantal partners uit de evenementensector en horeca ondersteunt in deze ook voor hen moeilijkere tijden.

Sterrendiner op het Water - Blue Rhapsody - Varend Pop-up Restaurant
Sterrendiner op het Water - Blue Rhapsody

Blue Rhapsody


Het schip is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.


Dit fonkelnieuwe schip is sinds juli 2019 dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland.


Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen.


Bereid je voor op een next level evenement.

Bereid je voor op Blue Rhapsody.

Ontdek de mogelijkheden hier

JADA events


Begin 2008 kwamen Jan en Danny naar buiten met een nieuw evenementenbureau, uit passie voor alle op maat georganiseerde events. Ze braken al snel door bij veel bedrijven met hun persoonlijke en creatieve aanpak. 12 jaar later heeft JADA events een supertof en geroutineerd team én een klantenportefeuille waar veel concullega's jaloers op zijn. Niet zo verwonderlijk dat ze met bepaalde partners exclusieve samenwerkingen hebben, en een zusterbedrijf Battoo oprichtten.


Battoo exploiteert 3 evenementiële schepen in België: Grace Kelly, Blue Rhapsody en Jules Verne.

Sterrendiner op het Water - een concept van JADA events

Dineren met Beleving


Check al onze concepten op www.DinerenmetBeleving.be

Copyright © Alle rechten voorbehouden